Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Ζώδια – Προβλέψεις της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας, θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές, θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσουν η ψυχολογία σας και η καλή σας διάθεση. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές και προσωπικές σχέσεις. Είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να βρεθεί στο κύριο ενδιαφέρον των σκέψεών σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα που σχετίζεστε ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά τους. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΛΕΩΝ: Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και την ερωτική σας ζωή. Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Δεχθείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δεν βρίσκονται παρόντα. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με φιλίες, κοινωνικές επαφές, και όλα θα πάνε καλά. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα. Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια. Αρχίστε δυναμικά τη σημερινή μέρα, με θετική σκέψη και χαμόγελο.

ΙΧΘΥΣ: Οι καινούργιες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...