Ζώδια – Προβλέψεις της Δευτέρας 1ης Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο, που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού σας χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας, τα οποία αργότερα θα γίνουν περισσότερα και καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα, που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε πολλά έξοδα, γιατί η οικονομική κατάστασή σας δεν είναι καλή. Ομως, έχετε τη δυνατότητα να υπερνικήσετε πιο γρήγορα απ’ άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας, και όχι να τη σπαταλήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας είναι αρκετά καλές, απλώς χρειάζονται από εσάς γερά νεύρα και διαλλακτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή και να μην μπορείτε να τι γλιτώσετε, αλλά θα δημιουργηθεί πολύ θετικό υπόβαθρο για να είναι ικανοποιητικά τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείτε ευθυκρισία, και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε. Ως έναν βαθμό θα λάβετε βοήθεια από άλλους, αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η ημέρα να ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, όμως χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέξτε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και, κυρίως, τι θα υπογράψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομική σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο πιέζοντας τους άλλους, γιατί οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πιθανό να μην εκπληρωθούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ