Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια – Προβλέψεις της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στο αισθηματικό τομέα σας, ενισχύοντας περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε γοητευτικοί και προσιτοί. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμένεται να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και να προφυλάξετε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα και γενικώς ακίνητης περιουσίας με άτομα της οικογένειάς σας. Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα, μάλλον θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βελτιωθεί η ψυχολογική σας διάθεση και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες που διαμορφώνονται. Η όρεξή σας να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε όχι μόνο θα αυξηθεί, αλλά θα είναι και εμφανής.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να πάρετε τώρα σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει σαφώς ανοδική πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στηριχτείτε στην καλή επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είστε αρκετά αγχωμένοι και δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε για λίγο από την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσουν. Οι πιθανότητες όμως για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους τις εικασίες. Ζητήστε αποδείξεις γι’ αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καλή επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες που θα έρθουν στο προσκήνιο θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλά μυστικά. Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάνοντας ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...