Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια – Προβλέψεις της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο μέλλον. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν δίνονται μάχες, υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο και για εσάς, φροντίζοντας να ξεκουραστείτε για να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα. Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε. Χαράξτε μια καινούργια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες, πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές, που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα τα βγάλετε πέρα επάξια, ακόμα και αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας. Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερο σας όπλο. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε συναισθηματικούς κύκλους. Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ζητήσετε από άτομα που συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους να πράξουν όπως εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά που επιζητούν λύση. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή σας. Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι απ’ όσα αντέχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρείτε σε θέματα που έχετε κουραστεί να πετύχουν, αλλά αγωνιστείτε για το δίκιο σας και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...