Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Ρατσιστικό παλάτι με μέλη τον Κάρολο και τη Μίντλετον

Πάταγο έκανε στη Βρετανία η αποκάλυψη φιλοβασιλικού δημοσιογράφου ότι...

Στέφανος Κασσελάκης by night: Oι περιοδείες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σε bars...

Είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει κάνει περισσότερες περιοδείες...

Ματσούκα – Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να...

Εξιτήριο για τη Γιούλικα Σκαφιδά – Οι πρώτες φωτογραφίες με το γιο...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρα η Γιούλικα Σκαφιδά με...

Ζώδια – Προβλέψεις της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει. Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις, απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή, ώστε να προχωρήσετε μπροστά, και δεν πρέπει να αφήσετε να χαθεί η ευκαιρία. Δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε, μια που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στον επαγγελματικό χώρο, στα οικονομικά, στις σχέσεις σας, αλλά και στις βλέψεις σας γενικότερα θα είναι μεγαλύτερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε ως προαπαιτούμενο το να εργαστείτε πάνω στην ποιότητα των σχέσεών σας και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια.

ΛΕΩΝ: Αν η σχέση σας με τον σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε νέες βάσεις και και είναι πολύ πιθανό να μεταμορφώσετε τη συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντοπίστε τα αδύνατα σημεία σας για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο αγαπητοί στους άλλους. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας, γιατί έτσι προκαλείτε τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αρκούν η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν. Επιμείνετε στους στόχους σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις συνεχείς απαιτήσεις τους. Φροντίστε να εξασφαλίσετε χρόνο για να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι τόσο ειρηνικές ή αρμονικές. Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν και να τις εκμεταλλευτείτε

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγο και το γιο γνωστού κυρίου της σόουμπιζ!

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η σύζυγος και ο...

Παντρεύτηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης – Οι πρώτες εικόνες

Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε τον Πέτρο Κόκκαλη το πρωί...

«Παγιδευμένοι»: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναταραχές

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά «Παγιδευμένοι» και φέρνει...

«Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε την ανάγκη του μπροστά σε όλους στα διαλείμματα της εκπομπής…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια...

Δε θα πιστέψετε ποιας παρουσιάστριας είναι μαμά η κυρία στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια βγήκε για καφέ με τη μητέρα...

Χώρισαν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους λόγω απιστίας

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού του γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε. Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμου

«Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει, του άρεσα»

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης...

Γεωργία Σιακαβάρα – Κωνσταντίνος Πλεύρης: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν σταματούν...