Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια – Προβλέψεις της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά, υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα «θέλω» σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε τις οικογενειακές σας καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, για να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αφήστε των έρωτα να μπει στη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας, δημιουργώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι στο πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνετε η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα κριθούν αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούργιες σχέσεις ή αποκαταστήστε μια παρεξήγηση σε ήδη υπάρχουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες. Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και αν χρειαστεί προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλουν. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν θα βρεθείτε σε θέση που να πρέπει να ανησυχείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...