Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ζώδια – Προβλέψεις της Κυριακής 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ελέγξτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και ρήξεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σας. Μια σειρά από συγκυρίες και συμπτώσεις θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε πιο σημαντικοί. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει στις αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τους φίλους και τον σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα, γιατί δεν έχετε τόσο χρόνο μπροστά σας αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν. Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος που θα δείχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δεν σας ενοχλούν πραγματικά βαθιά και να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως και πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς. Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί εκεί θα είναι το μοναδικό μελανό σας σημείο. Η προεργασία σε ό,τι ετοιμάζετε θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βρείτε την επιτυχία δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Κατά καιρούς σάς έχουν απασχολήσει σοβαρά τα κακώς κείμενα της ζωής σας και είχατε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πώς θα την αλλάξετε προς το καλύτερο, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των «πρέπει» που κάθε φορά βάζατε ως γνώμονα, σας έκανε να μη σκέφτεστε ποτέ ότι σημαντικότερο ήταν να δώσετε προτεραιότητα στα «θέλω». Συνειδητοποιήστε πως ως φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε τις ισορροπίες και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχό του, όταν θα βρεθείτε σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας. Οι προσπάθειες που θα κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας θα είναι εντυπωσιακές και ευτυχείς συμπτώσεις παράλληλα με τη δική σας καλή διάθεση θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό πεδίο δονήσεων μεταξύ σας. Θα πλησιάσετε πολύ κοντά στο να βρείτε κάποιο καινούργιο πρόσωπο ιδιαίτερα ενδιαφέρον ως προσωπικότητα, που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας τόσο από θέμα χαρακτήρα όσο και από θέμα εμφάνισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε πως έχετε και πάλι τη διάθεση για ασυνήθιστες εμπειρίες και με όποιο τίμημα, γιατί μάλλον θέλετε να ρισκάρετε ξανά, ακόμα και αν ξέρετε καλύτερα από τον καθένα το πόσο μπορεί να πονέσετε. Το κακό με εσάς είναι πως τα δύσκολα σας αρέσουν ακόμα περισσότερο. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να μην είστε τόσο ευάλωτοι, αφού θα αρχίσετε να παραδέχεστε πως τα παθήματα δεν σας γίνονται με τίποτα μαθήματα και όσα λάθη και αν κάνετε, δεν πτοείστε στο να τα ξανακάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας σχέση, αλλά θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να παλέψετε για να κρατήσετε τη σχέση σας και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία. Είναι απαραίτητο σε εσάς για να μπορέσετε να προχωρήσετε, αυτό που θα δημιουργηθεί να μην είναι επιπόλαιο ή πρόσκαιρο. Η σχέση με τον σύντροφό σας, αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση. Ομως, από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Η ριζική αναθεώρηση σε ό,τι θα αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας κρίνεται απαραίτητη. Με καινούργιες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα ανοίξετε καινούριους δρόμους για την ερωτική σας πορεία. Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε των καταστάσεων νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς που διατηρείτε μια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας στο ερωτικό σας μέλλον. Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία, αλλά αυτόν τον μήνα φαίνεται πως η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας. Εκ των πραγμάτων θα αποδειχτεί πως έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βδομάδα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα. Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι «θάβεστε» κάτω από αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα άτομα που περικλείουν τον οικογενειακό σας κύκλο θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει και το αντίθετο για εσάς όταν χρειαστεί. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δεν σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Οταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας. Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δεν θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα. Εάν εργαστείτε με συνέπεια θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, για να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...