Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τρίτης 11 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα βήματά σας. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό χώρο σας και νιώστε ανανεωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Μην ξεχνάτε τις προσωπικές ανάγκες σας φροντίζοντας των άλλων. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερο χαμόγελό σας.

ΛΕΩΝ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δεν είναι μπροστά. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα παραπέμπουν στην ανανέωση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δεν έχετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, διότι τον έχετε παραμελήσει. Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας. Μη ρισκάρετε για κανέναν λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό χώρο σας και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε, διότι αλλιώς θα κουραστείτε πολύ γρήγορα. Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων, γι’ αυτό ακούστε τις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν, γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ό,τι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε, αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...