Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν οι άλλοι, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και παράλληλα ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να αντικαταστήστε κάτι που έχει χαθεί. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά σας διανύουν ικανοποιητική περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε περιττά έξοδα. Χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί με τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας υποδείξει με ποιον τρόπο θα ενισχύσετε τα οικονομικά σας, θα κλείσετε εκκρεμότητες και θα τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών με τους οποίους μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τις βαθιές επιθυμίες σας και σίγουρα θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σαν ένας αγώνας δρόμου και κάπως έτσι ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή. Φροντίστε την αισθηματική σας ζωή, που την έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να προβείτε σε κάποια αγορά. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ: Προφυλάξτε την προσωπική σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχεδιάστε από σήμερα πού και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες, αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή. Απευθυνθείτε σε πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή σας για σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη βγείτε τελικά χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν. Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές, αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Πρέπει να αλλάξετε κάτι, αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε πραγματικά. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα κι αν δεν το επιθυμείτε, θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξουν τα σχέδιά σας στην πορεία. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά. Πρέπει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, χωρίς να περιμένετε θαύματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...