Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Μετριάζεται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία σας και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι, ώστε να βρείτε λύσεις σε ό,τι σάς προβληματίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτά που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ορισμένα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Κινητοποιηθείτε, ώστε να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας, τις οποίες θα μάθετε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν είστε εκνευρισμένοι, μην πάρετε αποφάσεις, γιατί θα κάνετε λάθος. Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές προθέσεις σας σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Μην έχετε άγχος για καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης σας, που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες. Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τα οποία απολαμβάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι αρνητικές σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας, με αποτέλεσμα να πέφτετε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως εκμετάλλευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά, θα ζείτε συνέχεια σε ψευδαισθήσεις. Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο σας, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλάτε από το παρελθόν. Το πλανητικό σκηνικό σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε μια εξωτερική αναγέννηση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...