Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου ο πρωταρχικός σας στόχος θα είναι το τελείωμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα μέσω κάποιας καινούργιας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μη τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, που, αν δεν τακτοποιήσετε άμεσα, δεν θα ησυχάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σας σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει καλύτερα από άλλους τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, αλλά αυτόν τον μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δεν σας βγάζουν πουθενά, αλλά πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...