Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις της Κυριακής 23 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Όπως φαίνεται το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή, θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά. Αναζητήστε το άλλο σας μισό, αν είστε μόνοι. Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενο σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Όμως, αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες, απ’ το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε πιο απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ότι προκύψει μόνο χαρά θα μπορεί να φέρει. Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχθείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Στις επαφές σας θα εισέρθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δε θα είναι αφελείς, αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα που θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Ψάξτε για ένα ισορροπημένο σύντροφο που θα πορευτεί μαζί σας, ίσως και για μια ζωή. Ενθουσιαστείτε με ότι θα σας συμβαίνει, αλλά μην επενδύσετε άκριτα σε όσους θα γοητεύονται από εσάς. Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε τις και εκμεταλλευτείτε τις, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας. Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και που θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες.

ΖΥΓΟΣ: Ότι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις. Εάν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να το μειώσετε αλλά να το αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι θα τραβήξει την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε εφαρμογές. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία. Μην έχετε καμία αμφιβολία, πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο να μπορέσετε να τα προλάβετε. Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τα ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά αναζητήστε αυτά τα στοιχεία μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με το σύντροφό σας, ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δε θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με το σύντροφό σας. Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας, θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Μια σειρά από καινούριες παραστάσεις, θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε αλλά διστάζατε. Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Η εκδηλωτικότητα και η γενναιοδωρία που θα δώσετε στο έτερόν σας ήμισυ, θα έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε ανάλογα από τη μεριά του. Να θυμάστε μόνο πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...