Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τρίτης 25 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τις εξαρτήσεις που γίνονται ανασταλτικές και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι κάποιου άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά για να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να διερωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και να διεκδικήσετε πράγματα για να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους για να έχετε νέες και αναπάντεχες ευκαιρίες. Ολα χρειάζονται ένα πρόγραμμα, σωστές στρατηγικές και σωστές διασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ: Είναι αναγκαίες η εδραίωση της εμπιστοσύνης και η συμφωνία στους στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, αρκεί να γίνουν σοβαρές συνενώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν μερικές ασυνεννοησίες, αλλά θα βοηθήσουν να δημιουργηθούν γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασίες που κάνατε τελειώνουν και ευνοείται η υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ: Ελαττώστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αλλά ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Η ημέρα ευνοεί να δημιουργήσετε καλύτερες ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα ή καλυτερέψτε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας, θα έχετε όρεξη για περισσότερη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Εχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την τύχη σας εκεί που θέλετε, καθώς αρχίζουν να καλυτερεύουν οι υπάρχουσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο, όση σκληρή δουλειά και αν απαιτεί, και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Σαν αντάλλαγμα, οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες.

ΙΧΘΥΣ: Η ημέρα σάς ενεργοποιεί για να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να τολμήσετε πρωτοτυπίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι τον ενθουσιασμό σας, για να μη ζήσετε απογοητεύσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...