Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειές σας για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα μπερδεμένα θέματά σας. Ερχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας πρέπει να διατηρήσετε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας. Εάν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί στη συμπεριφορά σας με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ: Ακόμα κι αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις από μέρους σας θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, ακόμα και στον έρωτα. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας και κάποια ψώνια που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Για να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον σας πρέπει να είστε σε επιφυλακή. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα που συχνά οδηγούν σε προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε καλά και διατηρήστε την αισιοδοξία σας, γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα στη φαρέτρα σας. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Πετάξτε ό,τι άχρηστο κρατάτε στον χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό χώρο σας από τα μεγάλα, που είναι αβέβαια, για να έχετε μια μέρα παραγωγική και όχι ασταθή. Ακόμα κι αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια είναι πολύτιμη όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο τα θέματά σας, αντίθετα, πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας και λύστε οριστικά τα προβλήματα που χρονίζουν. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε έξυπνες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και το αποτέλεσμα θα είναι να υποστείτε ζημιά. Μάλλον μάταια πιστεύετε πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...