Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δημήτρης Νατσιός: «Την επόμενη φορά που η Μαρέβα θα πάει εκκλησία ίσως...

«Οι νίκες της ζωής μου είναι η σύζυγός μου,...

Η Καλομοίρα και η όλο νόημα ατάκα της για ενδεχόμενο comeback στη...

Για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision...

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες,...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 03 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλίδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι να μη νιώθετε ανασφαλείς. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται θα διανύσετε τον μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Αν θέλετε να κάνετε φίλους, φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας. Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες, αφού πρώτα εξετάσετε για άλλη μια φορά τις αξίες που θέτετε. Υστερα, με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας. Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε πιο αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε, θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε, κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, πριν το ζητήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...