Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 04 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αντί να αμφιβάλλετε διαρκώς για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας. Τολμήστε και δεχτείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε καινούργια σχέδια. Μην το παρακάνετε όμως με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει κάποιες σημαντικές σχέσεις σας. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε. Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφό σας και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας πρέπει να είναι αμοιβαίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του. Εφόσον οι συνθήκες το ευνοούν, μπορείτε να προχωρήσετε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στην ιεραρχία όσον αφορά τον εργασιακό χώρο σας, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και να προσεγγίσετε τους στόχους σας με γνώμονα τη λογική.

ΖΥΓΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο στον οποίο αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν σημαντικό βάρος από την πλάτη σας. Προσέξτε μόνο τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές συνεργασίες σας έχουν αρχίσει να εξελίσσονται και σύντομα θα αισθανθείτε ότι ότι στηρίζονται πια σε πιο γερές βάσεις. Ο διάλογος που ζητάτε από τον σύντροφό σας θα γίνει σε ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδεχόμενοι τις απόψεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας, δεν θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να συμβαίνουν. Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση κάποιων σημαντικών σχεδίων σας. Ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και προσέξτε τα έξοδά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα. Η καριέρα σας μπορεί να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσετε να το κατακτήσετε

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...