Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 09 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προβάλλετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις σε εσάς και την οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σχέδιά σας δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε ευθύνες, ώστε να μην πρέπει ή νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι κοινωνικές σχέσεις σας πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν το βλέπετε, για κάθε αδιέξοδο υπάρχει και η λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε λύσεις. Οι αλλαγές σας θα είναι θεαματικές. Πρoτού αρχίσετε την επίθεση σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σας περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες. Οι προσωπικές ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό σας προφίλ. Οσο δύσκολο και αν σας είναι, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία και τις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Εφόσον δε γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε πιο αρμονικά με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη αλλά και υλικό κέρδος. Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε ανενημέρωτοι όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...