Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός, επειδή ίσως χρειαστεί να ξανασυζητήσετε τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε. Ο,τι και αν γίνει, μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινούργιες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σάς ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε στον σωστό χρόνο και τόπο. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΛΕΩΝ: Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς, εντατικούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που σας αδιαφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναβάλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και να προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας, σε εργασιακό και προσωπικό τομέα, διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών. Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε λίγο, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική σας ανησυχία για όλα δεν ταλαιπωρούν μόνο εσάς, αλλά και όσους βρίσκονται κοντά σας. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε με θάρρος ό,τι σας στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά, για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δεν σημαίνει πατάω επί πτωμάτων ή απαραίτητα κάνω μεγάλα πράγματα. Κινηθείτε σωστά, χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...