Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Λίτσα Πατέρα: Αδράξτε τις απρόσμενες ευκαιρίες!

Η θετική όψη Δία-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές στη ζωή μας

Μέσα από την καταχνιά στην οποία μας έσπρωξε η δυσαρμονική όψη Κρόνου – Ουρανού έρχονται όψεις που μας δείχνουν τη «σωτήρια οδό», η οποία θα μας ανοίξει έναν νέο δρόμο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η θετική όψη Δία – Ουρανού.

Τις επιταγές του Ουρανού τις έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε προηγούμενα άρθρα μας. Με τη θετική όψη Δία – Ουρανού, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με περιόδους απρόβλεπτων αλλαγών αλλά και με το «άνοιγμα» των συνειδήσεων, είναι η κατάλληλη ώρα για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνει και να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Είναι εκείνη η ώρα που πολλά μπορούν να αλλάξουν και να γίνουν πραγματικότητα, όπως:

  • Να ακούσουμε την επιστήμη, η οποία μπορεί να κάνει θαύματα. Θα υπάρξουν ανακαλύψεις που θα έχουν σχέση με το Διάστημα.
  • Η τεχνολογία μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα άλματα και να υπάρξουν επιτεύγματα που έως τώρα φάνταζαν ανέφικτα.
  • Ο Ουρανός συμβολίζει και το «ουράνιο ξύπνημα», δίνοντας ευρύτητα πνεύματος και οδηγώντας τις συνειδήσεις σε κάτι πολύ ανώτερο και πολύ πιο «ανοιχτό».
  • Τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και στον σεβασμό της θα έρθουν επιτακτικά στο προσκήνιο, απαιτώντας να επαναπροσδιορίσουμε αντιλήψεις και τρόπο σκέψης.
  • Θα υπάρξουν επαναστατικά κινήματα, τα οποία θα στοχεύουν στο συλλογικό καλό.
  • Θα υπάρξουν νέοι δρόμοι στα πολιτικά δρώμενα και στις εφαρμοζόμενες πολιτικές.
  • Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα κάποιο τέλος των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας.
  • Στον χώρο της Ιατρικής δεν αποκλείεται να δούμε να γίνονται «θαύματα» με θεραπείες και φάρμακα που θα αλλάξουν τα δεδομένα για ασθένειες που βασανίζουν εδώ και χρόνια τον άνθρωπο.
  • Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες συμφωνίες μεταξύ κρατών.
  • Θα αλλάξει το νομικό πλαίσιο και θα θεσμοθετηθούν πολλοί νέοι κανόνες που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Κριός: Αγαπημένα μου Κριαράκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό σας, αφού μέσα από μια επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται, γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να καλύψετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, αφού οι έκτακτες καταστάσεις δεν σας έχουν επιτρέψει να αποκτήσετε τη σταθερότητα που ζητάτε. Η ταλαιπωρία δεν έλειψε ούτε από τα επαγγελματικά σας, αφού κι εκεί υπήρξε αγώνας, εντάσεις και ίσως και κάποιες απώλειες.

Τώρα, όμως, με το εξάγωνο Δία – Ουρανού όλα αυτά θα αποκατασταθούν, αφού μέσα από την επαγγελματική ευκαιρία και ιδιαίτερα με την οικονομική ενίσχυση θα αισθανθείτε πολύ τυχεροί και θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίζετε πλέον πού βαδίζετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ότι ανταμείβεστε για την υπομονή και τον κόπο σας.

Ιδιαίτερα επηρεάζεστε όσοι έχετε γενέθλια 1η Απριλίου, καθώς μια αναπάντεχη οικονομική ενίσχυση θα σας εμφανίσει και νέες προοπτικές.

Ταύρος: Γλυκά μου Ταυράκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού έρχεται να ανεβάσει τη δημοτικότητά σας, αφού θα κερδίσετε την αγάπη και την αποδοχή του ευρύτερου κοινού. Οι φιλίες, οι προσκλήσεις που θα δεχτείτε αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα κρύβουν μια αναπάντεχη ευκαιρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες σας, τις ιδεολογίες σας και να δουλέψετε ομαδικά για κοινωφελή σκοπό, αλλά περισσότερο απ’ όλα θα αισθανθείτε τυχεροί που θα μπορέσετε να βάλετε στόχους που θα ανταποκρίνονται στις δικές σας επιθυμίες και όχι υποκύπτοντας σε μια κατάσταση.

Το «βήμα» που θα σας δοθεί θα είναι μια ανταμοιβή της δουλειάς που έχετε κάνει όλο αυτό το διάστημα, καθώς δεν σας είχε δοθεί η δυνατότητα να ακουστείτε, αφού οι υποχωρήσεις που έπρεπε να κάνετε ήταν πολλές. Μια ευκαιρία, λοιπόν, τώρα θα σας φέρει μπροστά και θα κερδίσετε την αναγνωσιμότητα που σας αξίζει, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου. Επίσης, αν ασχολείστε με την πολιτική, με συλλόγους ή αν συμμετέχετε σε αθλητικές ομάδες, αρπάξτε την ευκαιρία, αφού με το εξάγωνο Δία – Ουρανού «ο τολμών νικά».

Δίδυμοι: Επικοινωνιακά μου Διδυμάκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού έρχεται να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Θα χαράξετε τον δικό σας δρόμο, αφού θα σας δοθεί το έδαφος να προβάλετε τις γνώσεις σας και τα ταλέντα σας, και μάλιστα θα γίνει η δουλειά σας ευρέως αναγνωρίσιμη και αποδεκτή. Επίσης θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί, αφού δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να επεκτείνετε τη δουλειά σας, κάνοντας νέα τολμηρά βήματα.

Έτσι, μια ξαφνική ευκαιρία για τους γεννημένους την 1η Ιουνίου μπορεί να απογειώσει τη καριέρα τους και επίσης να τους κάνει πιο δημοφιλείς στο κοινωνικό περιβάλλον τους.

Το πιο σημαντικό για εσάς είναι ότι νιώθετε πως η δουλειά σας έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται, κι έτσι εισπράττετε και εσείς την ανταμοιβή των κόπων σας. Λίγη προσοχή μόνο απαιτείται στις επιπόλαιες κινήσεις, ώστε να μη φτάσετε σε υπερβολές, γιατί το εξάγωνο Δία – Ουρανού έρχεται να φέρει μοναδικές ευκαιρίες ανόδου και ανάδειξης, και καλό είναι να τις αρπάξετε, διατηρώντας όμως πάντα το μέτρο.

Καρκίνος: Γλυκά μου Καρκινάκια, με το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες, με αφορμή τη συγγραφή, τις σπουδές ή και ένα ξαφνικό ταξίδι που μπορεί να προκύψει. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι θα αισθανθείτε τυχεροί, αφού θα σας ανοιχτεί μια νέα πόρτα ή θα επεκταθεί το έδαφος σε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση, δίνοντάς σας προσωπικό χώρο, ώστε να αναδείξετε τις ικανότητές σας και μάλιστα κερδίζοντας την αποδοχή και τον θαυμασμό από το ευρύ κοινό.

Κάτι που θα αναπτερώσει επιπλέον το ηθικό σας είναι ότι αυτή η ευκαιρία θα έχει και οικονομικές απολαβές, γεγονός που θα σας ενισχύσει ακόμη περισσότερο, ώστε να αποδώσετε τα μέγιστα, αφού η ανταμοιβή θα είναι διπλή. Σημαντική στήριξη θα έχετε και από το φιλικό περιβάλλον σας, καθώς και εκεί μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σταθεί αφορμή για ένα νέο επεκτατικό ξεκίνημα.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις 3 Ιουλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα Καρκινάκια των άλλων ημερών δεν θα αισθανθούν την εύνοια της τύχης.

Λέων: Λαμπερά μου Λιονταράκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού έρχεται να δώσει λύση σε πολλές πτυχές τις ζωής σας, αφού μια ξαφνική ευκαιρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να αυξήσετε σημαντικά τα οικονομικά σας, είτε παίρνοντας κάποια χρήματα από τη δουλειά σας είτε από κάποια κληρονομιά, ή, ακόμη, τακτοποιώντας κάποια ρύθμιση δανείου, Εφορίας ή ασφάλειας.

Το σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείτε τυχεροί μέσα από μια οικονομική ευκαιρία, γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, αλλά και να περάσετε όμορφα, αναθερμαίνοντας τη σχέση σας. Επίσης, η οικονομική ενίσχυση μπορεί να έρθει μέσα από μία αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα σας.

Ακόμη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επεκτατικά σας σχέδια. Παράλληλα, με το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα ενισχυθούν ιδιαίτερα η διαίσθηση και η διορατικότητά σας, που θα γίνουν σημαντικοί σύμβουλοι στις μελλοντικές κινήσεις σας.
Το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 3 Αυγούστου, χωρίς όμως να λείψουν οι ευκαιρίες για όλα τα Λιονταράκια.

Παρθένος: Αγαπημένα μου Παρθενάκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα από μια καλή συνεργασία ή μέσα από μία ενισχυτική βοήθεια κάποιου συνεργάτη, να δείξετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες και μάλιστα να εισπράξετε την εκτίμηση και την αναγνώριση που σας αξίζει. Ακόμη και μια ξαφνική νέα γνωριμία θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Τυχεροί θα αισθανθείτε και στα προσωπικά σας, αφού οι ευκαιρίες και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν θα λείψουν και κανένα Παρθενάκι δεν θα μείνει μόνο του. Οσο για τα δεσμευμένα Παρθενάκια, μέσα από ένα ευχάριστο αιφνίδιο γεγονός θα έχετε την ευκαιρία να εξελίξετε τη σχέση σας και να έρθετε ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σας.

Το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις σας, είτε με συνεργάτες είτε με τον σύντροφό σας, θα δεχτούν ευκαιρίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε τυχεροί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα είναι οι γεννημένοι 4 Σεπτεμβρίου, αλλά και όλα τα Παρθενάκια θα αισθανθούν την εύνοια της τύχης.

Ζυγός: Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας, είτε παίρνοντας κάποια αύξηση είτε επεκτείνοντας τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή, ακόμη, αλλάζοντας εργασία ή τμήμα. Το ευχάριστο είναι ότι θα νιώσετε ανακουφισμένοι, αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να θέσετε νέες βάσεις στην εργασία σας. Επίσης θα αισθανθείτε αρκετά τυχεροί, αφού όλα αυτά θα φέρουν σημαντική βελτίωση στην καθημερινή σας ζωή.

Επίσης θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη υγεία σας ή το σώμα σας, είτε ξεκινώντας ένα καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής είτε αλλάζοντας τη διατροφή σας. Καλό είναι να αρπάξετε την ευκαιρία, αφού ο Δίας από αυτή τη θέση έχει την τάση να ανοίγει την όρεξη και ίσως να μην μπορέσετε να αποφύγετε κάποια κιλάκια.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα ευνοήσει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Οκτωβρίου, δίνοντας όμως και κάτι από την εύνοιά του σε όλα τα Ζυγάκια.

Σκορπιός: Ερωτικοί μου Σκορπιοί, το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή, είτε μέσω ενός κεραυνοβόλου έρωτα που θα έρθει να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές είτε με την αναζωπύρωση του πάθους στη σχέση σας. Οποιες διαφωνίες είχατε με το ταίρι σας θα βρουν τη λύση τους, αλλά ακόμη κι αν είχατε κάποια προβλήματα σε σχέση με παιδιά, θα τακτοποιηθούν με έναν μοναδικό τρόπο. Επίσης, αν επιδιώκετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε έναν απόγονο, είναι η ιδανική περίοδος.

Το σίγουρο είναι ότι το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα σας κάνει να αισθανθείτε τυχεροί μέσω μιας ξαφνικής ευκαιρίας που θα σας παρουσιαστεί, επηρεάζοντας τον τομέα που σχετίζεται με τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Η όψη αυτή είναι επίσης ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι εκτός από έμπνευση θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και μάλιστα εισπράττοντας την αποδοχή του κοινού.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους στις 3 Νοεμβρίου, κάνει όμως αισθητή την εύνοια της τύχης και στους υπόλοιπους Σκορπιούς.

Τοξότης: Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα φέρει χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια. Ισως παρουσιαστεί μια ξαφνική ευκαιρία και αλλάξετε κατοικία ή μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να συγκατοικήσετε. Μπορεί, ακόμη, η οικογένειά σας να μεγαλώσει με την απόκτηση ενός απογόνου. Στην περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες στο παρελθόν με μέλη της οικογένειάς σας, τώρα θα βρουν τη λύση τους, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε κοντά.

Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και στον επαγγελματικό τομέα, αφού μπορεί να πάρετε προαγωγή, να αλλάξετε χώρο εργασίας ή, ακόμη, να επεκτείνετε τη δική σας δουλειά.
Το ευχάριστο είναι ότι θα νιώσετε πως η δουλειά σας αναγνωρίζεται. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα μπορέσετε να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στις 3 Δεκεμβρίου, επηρεάζει όμως θετικά τα περισσότερα Τοξοτάκια.

Αιγόκερως: Δυναμικά μου Αιγοκεράκια, το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα σας φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό, επικοινωνιακό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Μια αναπάντεχη συζήτηση αλλά πολύ σημαντική μπορεί να προκύψει, αφού πιθανότατα θα είναι η αφετηρία για μία καλή δουλειά, ένα μεγάλο σχέδιο ή ένα καλό συμβόλαιο. Το ίδιο θετικά μπορεί να λειτουργήσει και ένα ξαφνικό ταξίδι, αφού μια σημαντική γνωριμία θα συμβάλει στην επέκταση των επαγγελματικών σχεδίων σας. Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για δικηγόρους, δημοσιογράφους, πιλότους, αεροσυνοδούς, κυρίως για όσους χειρίζονται τον λόγο και για όσους μετακινούνται.

Πολύ τυχεροί θα αισθανθείτε και στον ερωτικό τομέα, αφού ξαφνικές γνωριμίες θα συναρπάσουν τους αδέσμευτους, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις θα απογειώσουν την ερωτική ζωή των δεσμευμένων. Επίσης δεν θα λείψει ένα ξαφνικό χαρμόσυνο γεγονός που έχει σχέση με παιδιά.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 2 Ιανουαρίου, επηρεάζοντας θετικά και τα υπόλοιπα Αιγοκεράκια.

Υδροχόος: Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, με το εξάγωνο Δία – Ουρανού θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες στον οικογενειακό τομέα, αλλά εκεί που η εύνοια της τύχης θα γίνει ακόμη πιο αισθητή για εσάς θα είναι στον οικονομικό τομέα.

Με αφορμή κάποια γεγονότα μπορεί ξαφνικά να συγκατοικήσετε, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να μεγαλώσει η οικογένειά σας με ακόμη ένα μέλος.

Εκεί που η τύχη πραγματικά θα σας χαμογελάσει είναι στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Θα δεχτείτε σημαντική ενίσχυση, γεγονός που θα επαναφέρει την ισορροπία στην οικογένειά σας, στην καθημερινότητά σας, αλλά κυρίως στην ψυχολογία σας. Είστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν πολύ και σε οικογενειακό και σε οικονομικό επίπεδο. Τώρα όμως όλο αυτό θα αλλάξει, αφού μέσα από μια ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί θα δείτε τη ζωή σας να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 31 Ιανουαρίου, επηρεάζει όμως και τα υπόλοιπα Υδροχοάκια.

Ιχθύες: Γλυκά μου ψαράκια, ευνοείστε ιδιαίτερα από το εξάγωνο Δία – Ουρανού, αφού ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ετσι η τύχη και οι ξαφνικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν την προσωπικότητά σας, την προβολή σας, την εμφάνισή σας, τον αυτοσεβασμό σας και όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Δεν θα λείψει και μια ξαφνική ευκαιρία στον χώρο της εργασίας σας, όπου θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας ή, ακόμη καλύτερα, να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.
Κάτι ακόμα που συμβαίνει με αυτή την όψη είναι ότι εισπράττετε την αγάπη και την αποδοχή του περιβάλλοντός σας. Επίσης βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή, καθώς οι ευχάριστες εκπλήξεις θα αναθερμάνουν τη σχέση σας, συγχρόνως όμως κι εσείς θα είστε πιο αισιόδοξοι, θερμοί και εκδηλωτικοί με τα συναισθήματά σας.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Μαρτίου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την επιτυχία.

{{-PCOUNT-}}43{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...