Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει, το οποίο δεν σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας φέρουν στην πρώτη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που ίσως να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα, που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν, και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Βγείτε από το τέλμα και δείτε ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση την οποία οι γύρω σας έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν θα μπορούν να προωθηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε αυτά να έχουν εντυπωσιακή άνοδο. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Δεν χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δεν γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας για να πετύχετε περισσότερα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...