Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δεν θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες στα οποία έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας. Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε αντιθέσεις και καβγάδες στον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ: Νέα πορεία ξεκινάτε στη συναισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αφού μετά τις περιπέτειες των τελευταίων μηνών θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και η σταθερότητα θα αρχίσει να είναι απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άτομο στο οποίο θα αποφασίσετε να δώσετε την καρδιά σας θα έχει όλη την καλή διάθεση να σας φροντίζει, αλλά και να ζητά τη γνώμη σας σε κάθε επιλογή του, κάτι που θα σας αρέσει ιδιαιτέρως, μια που θέλετε να έχετε την αρχηγία.

ΖΥΓΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα, αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές. Γεγονότα στο περιβάλλον του σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Μη ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια καινούργια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή σας. Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας. Ναι μεν η τύχη είναι πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτήν, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...