Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Εχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν, έστω και ψυχολογικά. Το ήθος που θα επιδείξετε είναι το σημαντικότερο για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για τη συνέχεια. Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα, και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα είναι εστιασμένο στα επαγγελματικά θέματα και σε ό,τι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

ΛΕΩΝ: Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές, για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό σας στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κούραση που υποστήκατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Εχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό σας χώρο. Σίγουρα είστε καθόλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίσατε τόσον καιρό. Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται σε τρίτα πρόσωπα. Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ησυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σας. Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα κι αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση τους σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...