Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο οικονομικός σας τομέας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού δεν βάζετε όρια. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σας σχεδίων. Πολύ σημαντικός αυτός ο μήνας για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα τού περιβάλλοντός σας. Προωθείστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις. Τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να ισορροπήσετε τον χρόνο σας μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική σας πορεία. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Τα οικονομικά θα δείξουν σύντομα γρήγορη βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσουν τις επαγγελματικές σας εξελίξεις στη συνέχεια. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστέψτε και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...