Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 04 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Διεισδύστε περισσότερο στον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες. Μια καινούργια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και καινούργιες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ: Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι γι’ αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού, όπως φαίνεται, θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις ή και να δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις. Βέβαια, δεν θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σας σχέσεις, είτε αφορούν συναλλαγές είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το κλίμα που θα επικρατεί δεν θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στη ζωή σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό αρχίστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δεν χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις, τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα ή μεγάλα ρίσκα, που απλά θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στη συνέχεια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...