Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, παραχώρησε μια...

Πέθανε ο Ηλίας Λογοθέτης

Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Λογοθέτης. Ο γιος...

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι ανοιχτός να κάνω οικογένεια και γάμο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@star» την πρώτη...

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού: «Νιώθω ενοχές, ήθελα να τον...

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την εθνική τραγωδία των...

Όταν η Πατέρα έβλεπε τις βόμβες να… έρχονται!

Η No1 αστρολόγος είχε προβλέψει πριν από έναν χρόνο τον πόλεμο που συγκλονίζει την ανθρωπότητα

Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που άρχισε πριν από λίγες ημέρες.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το αποκρουστικό πρόσωπο του πολέμου χαμογελά χαιρέκακα, αφήνοντας πίσω του χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια άμαχους «ξεριζωμένους» από την πατρίδα τους, έχοντας πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς. Ωστόσο οι προειδοποιήσεις υπήρχαν για όποιον γύριζε το βλέμμα του στους πλανήτες και μελετούσε τα αστρολογικά δεδομένα. Ήδη από το 2021, σχεδόν έναν χρόνο πριν, στην αρθρογραφία μας στο περιοδικό «Astrologia» προειδοποιήσαμε για όσα βιώνει η ανθρωπότητα με τον πόλεμο που ξέσπασε στην ανατολική Ευρώπη.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Απριλίου 2021

Στο πολιτικό μας άρθρο με τίτλο «Όταν τα “λιοντάρια” βρυχώνται…» είχαμε προειδοποιήσει για τις εξελίξεις που θα έρθουν κάτω από την επιρροή των δύσκολων όψεων Κρόνου και Ουρανού.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί σχεδόν είχαμε αναγγείλει πως η Ρωσία και ο πρόεδρος Πούτιν δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε πολεμικές επιχειρήσεις, καθώς ο ανταγωνισμός με το ΝΑΤΟ και τη Δύση κάτω από αυτές τις πλανητικές όψεις θα οδηγήσει την αντιπαράθεση στα άκρα.

  • Όταν τα «λιοντάρια» βρυχώνται…

Λίγους μήνες μετά την αλλαγή στην ηγεσία των ΗΠΑ και εν μέσω δύσκολων συνθηκών εξαιτίας της παγκόσμια πανδημίας, διαπιστώνουμε ήδη πως πλανήτες όπως ο Ουρανός και ο Κρόνος και οι όψεις που σχηματίζουν επηρεάζουν έντονα διπλωματικές σχέσεις, συμμαχίες, αλλά και ανταγωνισμούς μεταξύ ισχυρών κρατών.

  • ΗΠΑ και Μπάιντεν σε σκληρή γραμμή

Οι εξελίξεις φαίνεται πως επηρεάζουν και την ανατολική Ευρώπη, καθώς η αντιπαράθεση των ΗΠΑ με τη Ρωσία επικεντρώνεται και στο γεγονός πως η Ρωσία έχει προσαρτήσει την Κριμαία. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος Μπάιντεν με αφορμή την επέτειο της προσάρτησης της χερσονήσου από τη Μόσχα το 2014 εξέδωσε ανακοίνωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στέκονται στο πλευρό της Ουκρανίας και θα συνεχίσουν να θεωρούν τη Ρωσία υπόλογη για την επιθετικότητά της κατά της Ουκρανίας και της Χερσονήσου της Κριμαίας.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα παρατηρείται κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή. Ο ουκρανικός στρατός έκανε λόγο για ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στα βόρεια και τα ανατολικά σύνορα της χώρας, καθώς και στην Κριμαία.

  • Ρωσία και Πούτιν θα «σηκώσουν το γάντι»

Ωροσκόπιο Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει Αφροδίτη (ο τρόπος που αγαπά) και ωροσκόπο στον Σκορπιό. Ο Πούτιν διαισθάνεται τι χρειάζεται ο λαός του, ο οποίος αποζητά έναν ενεργητικό ηγέτη που θα σώσει το γόητρο της χώρας του. Το θεαματικό τρίγωνο Αρη – Πλούτωνα (Αρης στον Τοξότη, Πλούτωνας στο Λέοντα) δείχνει έναν θαρραλέο άνδρα που «ως φοίνικας αναγεννάται από την τέφρα του» και ο οποίος μπορεί εύκολα να… κινήσει τον «βασιλιά του» στην πολιτική σκακιέρα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέβηκε στο αξίωμα στις 9 Αυγούστου 1999. Στις 11 Αυγούστου 1999 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη έκλειψη του αιώνα, η οποία «άγγιξε» τους δεσμούς της Σελήνης (Ουρανός) και του Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Δία. Αυτό δείχνει πως δεν θα διστάσει να μην ακολουθήσει μια ειρηνοποιό πορεία, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του και της χώρας του, καθώς φαίνεται να «γεννήθηκε» η ηγεσία του στον αστερισμό του πολέμου.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Ιουλίου 2021

Λίγους μήνες αργότερα, στη στήλη μας «Πολιτικό πρόσωπο του μήνα», αναλύσαμε τον πρόεδρο Πούτιν και την προσωπικότητά του. Και σε αυτό το άρθρο είχαμε προειδοποιήσει για το γεγονός πως ο Πούτιν θα θελήσει να επεκτείνει τις σφαίρες επιρροής της χώρας του και πως ο νέος Ψυχρός Πόλεμος είναι πλέον μια τραγική αλήθεια για την υφήλιο.

  • Βλάντιμιρ Πούτιν: Θα λύσει το σταυρόλεξο της γεωπολιτικής σκακιέρας;

[…] Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει πως θέλει να επεκτείνει την επιρροή της Ρωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Βρίσκεται σε ξεκάθαρη σύγκρουση με τη Δύση και τις ΗΠΑ, οι οποίες τον κατηγορούν πως προσπάθησε να επηρεάσει τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. Από το 2014 η Χερσόνησος της Κριμαίας φαίνεται πως πέρασε ξανά στον έλεγχο της Ρωσίας από την Ουκρανία. Στρατιωτικές ομάδες που φαίνεται να ήταν υπό την καθοδήγηση της Ρωσίας στην ουσία κατέλαβαν τη χερσόνησο.

Ένας δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος, λοιπόν, έχει ξεκινήσει, γεγονός που έχει ανεβάσει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη. Ο οικονομικός και γεωπολιτικός «πόλεμος» που μαίνεται αυτή τη στιγμή μεταξύ Δύσης (ΗΠΑ, Ευρώπη) και Ανατολής (Ρωσία, Κίνα) δείχνει πως έχει πολλά κεφάλαια μπροστά του και ο Πούτιν είναι διατεθειμένος να παλέψει για να πετύχει τους στόχους του.

[…] Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι Ζυγός β΄ δεκαημέρου με τρεις πλανήτες στον Ζυγό (ζώδιο της ισορροπίας, των σχέσεων και των συνεργασιών).

Λένε ότι όσοι είναι γεννημένοι με πλανήτες στον Ζυγό γίνονται οι καλύτεροι στρατηγοί, γιατί ξέρουν να ζυγίζουν τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Το θεαματικό τρίγωνο Αρη (στον Τοξότη) με Πλούτωνα (στον Λέοντα) υπόσχεται να μεταμορφώσει έναν φαινομενικά ήρεμο ηγέτη σε έναν ηγέτη ο οποίος είναι προικισμένος με υπερδύναμη.

Φυσικά, έχει περάσει και πολλές δυσκολίες, καθώς έχει Ουρανό στον Καρκίνο σε δυσαρμονική όψη με τους πλανήτες στον Ζυγό, αλλά ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να τις ξεπερνά. Κάτω από το φαινομενικά ήρεμο χαμόγελό του… πολεμά με την ηγετική στόφα του τους αντιπάλους του.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Οκτωβρίου 2021

Φτάνουμε στον Νοέμβριο του 2021, όταν ακόμα μια φορά στο πολιτικό μας άρθρο με τίτλο «Ο πολεμοχαρής Άρης πυροδοτεί εξελίξεις ανά την υφήλιο» προειδοποιήσαμε πως οι πολεμικές ιαχές συνεχίζουν να ακούγονται όλο και πιο έντονες και πως η αντιπαράθεση θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο. Ήταν η περίοδος που ο Αρης «πυροδοτούσε» από τη θέση του στον Σκορπιό τον Κρόνο και τον Ουρανό, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην αντιπαράθεση Ρωσίας – Δύσης που οδήγησε αυτές τις ημέρες σε έναν καταστροφικό πόλεμο.

  • Ο πολεμοχαρής Αρης πυροδοτεί εξελίξεις ανά την υφήλιο

[…] Γνωρίζουμε πως ο Αρης είναι ο πλανήτης των συγκρούσεων σε πολεμικό επίπεδο, είτε μεταξύ ομάδων είτε μεταξύ λαών αλλά και του υπεδάφους. O πλανήτης αυτός βγάζει προς τα έξω την τάση ενός έθνους να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του, αλλά και να κατακτήσει νέα εδάφη, είτε με επεκτατικό πόλεμο είτε με αποικισμό.

[…] Ο Αρης στον Σκορπιό κρύβει βία και συγκρούσεις και σε ένα ήδη βαρύ κλίμα στην παγκόσμια κοινότητα θα ξυπνήσει φόβους πως δεν θα αποφύγουμε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων και των ανταγωνισμών ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις.

[…] Με τη «φωτιά» του πολέμου σε πάρα πολλά σημεία του πλανήτη, είναι πολύ εύκολο μια λάθος κίνηση ή εκτίμηση να οδηγήσει σε γενικευμένο πόλεμο (μπορεί να είναι σε οικονομικό επίπεδο) ακόμα και μεταξύ ισχυρών κρατών.

  • Οι εξελίξεις δείχνουν κλιμακούμενη ένταση

[…] Ο αυτοέλεγχος είναι πολύ εύκολο να χαθεί και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πολεμικές συγκρούσεις ακόμα και εμφυλίους κάτω από την επίδραση μιας τέτοιας όψης. Ανταγωνισμοί μεταξύ ισχυρών κρατών για την πρωτοκαθεδρία ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσουν με αυτά τα τετράγωνα και σίγουρα το ψυχροπολεμικό κλίμα που ήδη έχει επικρατήσει ανάμεσα σε υπερδυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, αλλά και μεταξύ μικρότερων περιφερειακών δυνάμεων θα συνεχίσουν να ανατρέπουν τα δεδομένα στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Ιανουαρίου 2022

Και φτάνουμε έναν μήνα πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Στο πολιτικό μας άρθρο με τίτλο «Ο Ποσειδώνας ως διπρόσωπος Ιανός φέρνει δώρα αλλά και εντάσεις» είχαμε αναφερθεί και στις αιτίες που οδηγούν τις μεγάλες δυνάμεις να αντιπαρατεθούν με σφοδρότητα και οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα.

Σε αυτό το άρθρο αναλύσαμε για τα δώρα που θα φέρει η παρουσία Δία και Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, ωστόσο προειδοποιήσαμε πως αυτή η όψη επηρεάζει έντονα και θέματα που αφορούν το φυσικό αέριο και υγροποιημένο αέριο και το γεγονός πως η εκμετάλλευσή τους θα αποτελέσει πολύ ισχυρό αίτιο για να μπουν σε κίνηση οι πολεμικές μηχανές.

  • Ο Ποσειδώνας ως διπρόσωπος Ιανός φέρνει δώρα αλλά και εντάσεις

[…] Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για φυσικό και υγροποιημένο αέριο
Δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν ακόμη πιο ισχυρές αντιπαραθέσεις μεταξύ κρατών για την εξόρυξη, εκμετάλλευση και μεταφορά των κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Οι ανταγωνισμοί δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και με πολεμικές αντιπαραθέσεις.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Φεβρουαρίου 2022

Ακριβώς έξι ημέρες πριν από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου (το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα περίπτερα). Τόσο στο πολιτικό μας άρθρο με τίτλο «Ο Αρης, θεός του πολέμου, πυροδοτεί τον επαναστάτη Ουρανό» όσο και στη στήλη μας με την ανάλυση για τον μήνα Μάρτιο προειδοποιήσαμε για το γεγονός πως ο πλανήτης Αρης θα ενεργοποιήσει τον πλανήτη Ουρανό, αυξάνοντας τους κινδύνους για σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των ισχυρών του πλανήτη.

  • Ο Αρης, θεός του πολέμου, πυροδοτεί τον επαναστάτη Ουρανό

Ουρανός στον Ταύρο

Η παρουσία του «επαναστάτη» Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου και οι ανατροπές και οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει επηρεάζουν όλο το 2022. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι και την άνοιξη του 2026 ο Ουρανός και ο Ταύρος θα πηγαίνουν χέρι χέρι.

[…] Με τον Ουρανό στον Ταύρο το 1934 έως το 1942 βίωσε η ανθρωπότητα την άνοδο του ναζισμού στη Γερμανία και το ξέσπασμα του αιματηρού Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

  • Ανταγωνισμοί κρατών οικονομικά και γεωπολιτικά

Οι εντάσεις μεταξύ κρατών και υπερδυνάμεων θα ενταθούν τόσο ως προς τις αγορές όσο και ως προς τις γεωπολιτικές ισορροπίες. Ηδη η ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας είναι στο κόκκινο με αφορμή την Ουκρανία και τον κίνδυνο ένοπλης σύρραξης. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα κάνει τους οικονομικούς ανταγωνισμούς ισχυρότερους και οι αλλαγές στα σύνορα σε διάφορα σημεία του πλανήτη δεν θα αποφευχθούν.

Μάρτιος: Ένας άκρως αντιφατικός μήνας

[…] Επίσης, οι αποκαλύψεις, η τάση ελέγχου και εξουσίας μαζί με απειλητικές πολεμικές επιθέσεις δεν θα λείψουν και από το πολιτικό προσκήνιο.

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστος Προβίσταλης: Ο Καβαλιώτης που έχει μηνιάτικο καταβροχθίζοντας τον αγλέορα

Mε δεκάδες χιλιάδες βίντεο να κατακλύζουν το YouTube και...

Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz

Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να κρύψει τη σχέση του,...

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα on air μετά τη φωτογραφία με τα φιλιά της με τον Τσαγκρίδη

Η Δανάη Μπάρκα μετά την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι...

Πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά – Έφυγε η μητέρα του πέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής πέντε...

Ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Οι ασήμαντοι γίνατε σημαντικοί»

Γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου με ποστ...

Έμεινε μόνο με τις υποσχέσεις ο Μάρκος Σεφερλής

Του την έφερε ο Σκάι; Χωρίς το «Ορκιστείτε, παρακαλώ»...

Διαζύγιο για γνωστή πρωταγωνίστρια; Κανείς δεν θα περίμενε αυτόν τον χωρισμό

Η πρωταγωνίστρια και θεατρικός συγγραφέας ακούγεται πως βρίσκονται μια ανάσα πριν το διαζύγιο αλλά ακόμα δε διαψεύσθηκε ή επιβεβαιώθηκε κάτι.