Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 05 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για να περάσετε με τον σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δεν χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε. Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ό,τι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας. Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς φόβους σας και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό πνεύμα σας. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δεν βλάπτει. Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον. Μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μην τα μετράτε όλα με τα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο. Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό, αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα, όπως ζήλια ή θυμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τον θυμό σας σαν εκτόνωση, γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Ισως κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά, αφού η σχέση σας με το ταίρι σας δεν είναι ανταγωνιστική, δεν θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι. Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούργιους δρόμους προς την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε και με τον αισθηματικό τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη έχετε στα άλλα, τόση στερείστε σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, ώστε να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ο,τι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...