Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 07 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μια ανέλπιστη αισθηματική σχέση θα έρθει να καλύψει όλα τα συναισθηματικά κενά σας. Μην αμελείτε την ομορφιά σας και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις τάσεις που κυριαρχούν. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν συγκρατείτε τα νεύρα σας θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να μελετήσετε εκ νέου τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποια άτομα από τον κύκλο σας βολεύονται με τον ρομαντισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να προβείτε σε περικοπές στα έξοδά σας, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί πρόοδος στις υποθέσεις σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας, επειδή κάποιες φορές σάς μιλούν σκληρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει στα άκρα. Προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής, ακόμα κι αν είναι αντίθετο στις αρχές σας. Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν και μην αντιδράτε απότομα στη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνθήκες εργασίας που θα διαμορφωθούν θα σας ικανοποιήσουν. Σας δίνεται η δυνατότητα να φτάσετε στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μη φανείτε να σας κτριεύσει το άγχος σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Επισπεύστε τις προσπάθειές σας σε υποθέσεις που είχατε παραμελήσει για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά από την προσπάθεια που θα καταβάλετε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη του στόχου που έχετε βάλει και το ξέρετε. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και το κοινωνικό μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί σημαντικά από εξωτερικά γεγονότα και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να βγάλετε προς τα έξω την παραπονιάρικη πλευρά του εαυτού σας. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα χωρίς να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τις επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις σας εκτός του ότι ταλαιπωρείτε και άλλα άτομα που δεν σας φταίνε σε κάτι, βάζετε σε δοκιμασία και τον οργανισμό σας. Αρκετά πράγματα στο στενό περιβάλλον σας θα εξακολουθούν να σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη σας στον τομέα των συνεργασιών θα είναι αυξημένη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Σταματήστε τις ιδιοτροπίες και προσέξτε τα λόγια σας. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διστάζετε να παραδεχτείτε στα οικεία σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες σας τους φόβους σας και γι’ αυτό συχνά νιώθετε ότι απειλείστε από τις γενικότερες εξελίξεις. Θα βοηθηθείτε από τις περιστάσεις, αν και ίσως όχι στον βαθμό που θα θέλατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να κάνετε αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα, αν δεν το κρίνετε απολύτως απαραίτητο. Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο συναισθηματικός τομέας σας, αλλά υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη σχέση σας, που πρέπει να ξεπεραστούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...