Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ζώδια: Προβλέψεις για την Κυριακή 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Απελευθερωθείτε από φόβους και κακές εξαρτήσεις, για να ανανεωθείτε και να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις ώστε να δείτε τη θετική πλευρά. Η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς. Δεν χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα για τον απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη και είναι πολύ καλύτερα να την αφήνουμε να λειτουργεί όπως είναι η ίδια. Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχτείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες. Δεν χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις.
Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και, αν χρειαστεί, να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως. Πάρτε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον. Η ψυχική σας κούραση θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα τραβούν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε καλά και ξανά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Σαφώς, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας. Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Για εσάς ως επί το πλείστον θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής σας ισορροπίας, μια που αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις της διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες μέσα από έναν σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε. Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ξεκινήσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας. Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να αρχίσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από τον φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε ακόμα μία φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες. Βέβαια, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τις με το μικρότερο τίμημα. Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σας και μη το βάλετε στα πόδια. Πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά με το έτερόν σας ήμισυ αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε μέσα σε μια δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας ζητώντας τη συντροφιά σας. Χαρείτε το και απολαύστε το, γιατί δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει η τάση που έχετε για απαισιοδοξία ή να σκεφτείτε ότι κάτι κακό μπορεί να σας συμβεί επειδή πολλά στη ζωή σας έρχονται αυτή τη φορά όπως τα θέλατε. Πρέπει και επιβάλλεται να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι. Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συνάψτε καινούργιες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή έστω κάποιες από τις συνήθειες της συναισθηματικής σας ιδιοσυγκρασίας. Εάν καταφέρετε ειδικά το τελευταίο, θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με παλιούς ή καινούργιους φίλους. Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη θα υπερισχύσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...