Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σάββατο 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα, ακόμα κι έτσι, θα ξεπεραστούν. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί οι δυνάμεις σας θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν, αλλά και στη σωματική κόπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας που θα τον εμψυχώσει και θα τον ανανεώσει.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε σε διαφορετικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ: Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να αισθανθείτε πληρότητα με τον σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά. Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα, για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...