Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις της Κυριακής 20 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ μια προσεκτική επιλογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα μιας σοβαρής σχέσης. Η σημερινή εβδομάδα, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθούν ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες που μοιάζουν με πρόκληση, όμως ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην τις απολαύσετε. Επειτα από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Οπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς, οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά. Η συνύπαρξη σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες. Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς όσο από ύψος αμοιβών. Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν παρανοήσεις. Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά. Μη τα βλέπετε όλα σαν μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και, αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε και να τους ξεχωρίζετε.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν. Πείτε ναι σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται δεν θα είναι εύκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι κάντε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την ομορφύνετε. Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε, αλλά και άλλα τόσα που δεν περιμένατε. Οσο και να προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μη φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες, που στο κάτω κάτω δεν είναι δικές σας. Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί. Πολεμήστε το με το καλύτερο όπλο σας, που είναι το χαμόγελο.

ΖΥΓΟΣ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας κι αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις. Ομως το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούργιο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι’ αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας προτού αρχίσετε. Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα για να κρατηθεί και να εξελιχθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ό,τι σας πόνεσε πολύ και δεν άξιζε την αγάπη σας. Οπως και να έχουν τα πράγματα, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εσάς. Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να της βάλετε λίγο χρώμα μέσα από κάποια γνωριμία, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να τη φορτώσετε με υπέρμετρες ελπίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να σας κουράζει, μια και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Προτού σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και, αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε. Οπότε, αποφύγετε την αυτολύπηση, που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας. Ισως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους και θα πρέπει να φροντίσετε αυτήν την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε. Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς. Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό η κούραση να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας όσο και την ψυχαγωγία σας.

ΙΧΘΥΣ: Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσουν ή να μειώσουν τη δημιουργικότητά σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερέντασή σας ανεξέλεγκτη. Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλλετε ούτε στα λόγια ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να προκαλέσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...