Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις για την Κυριακή 3η Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Με το πέρασμα των ωρών θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης. Θα προκληθούν γεγονότα -κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα-, αλλά, όπως και να έχει, θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δεν θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο. Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και, παρόλο που θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δεν θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι. Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Αρχίστε τον μήνα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δεν θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Οσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστες για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Ομως αυτές που περιέχουν αγάπη αληθινή και δεν χρησιμεύουν μόνο ως αποκούμπι της ανασφάλειας ή στήριγμα της φαντασίας σας θα προχωρήσουν και θα εξελιχθούν μέσα στον χρόνο, γιατί θα έχουν γερό υπόβαθρο. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως κάποιες σχέσεις γίνονται καλύτερες μέσα από έναν κραδασμό. Αρκετοί από εσάς αυτόν τον μήνα θα πρέπει να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να εξασκήσετε από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα. Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση προτού κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας. Καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας, αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον, χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και στη συμπεριφορά σας θα σας κάνουν να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο, γιατί -έτσι κι αλλιώς- αρέσετε πολύ. Δεν χρειάζεται να κλείνεστε στο καβούκι σας, αφού θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας. Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον. Επειδή, όπως φαίνεται, κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Οσο δύσκολη και αν είναι η μέρα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα. Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σάς κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον, και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει. Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν. Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα, εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δεν γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Οι αδέσμευτοι, παρόλο που δεν θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική. Σταματήστε να είστε των άκρων, επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια συναισθηματοποιείτε τη λογική. Κάντε συνδυασμό και των δύο για να έχετε ισορροπία στον ψυχισμό σας, αλλά και για να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μια σχέση.

ΙΧΘΥΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνετε από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών. Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας. Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχθεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...