Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τετάρτης 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι. Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρίσκουν σύμφωνα και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια. Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις προτού προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περνάει απαρατήρητη και θα έχει επίπτωση στον συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε πού υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά. Με το να επιμένετε στις απόψεις σας θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεσή σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....