Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 10 Απρίλιου

ΚΡΙΟΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά μειωμένη κι εσείς, αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό χώρο σας. Όπως φαίνεται, δεν καταλαβαίνετε σε ποιο βαθμό εξαντλείτε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν. Και στις δύο περιπτώσεις να θυμάστε πως είναι καλύτερο να διαλέξετε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι κάτι που θα σας κρατάει σε εγρήγορση όποτε θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η βδομάδα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική πορεία σας τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον. Αποφασίστε με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείτε, ώστε το ταλέντο και η εφευρετικότητά τους να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες, γιατί εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετά και ενδιαφέροντα άτομα, οι νέα γνωριμίες σας θα σας φανούν χρήσιμες στη μελλοντική επαγγελματική πορεία σας. Θα μεγαλώσει η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη. Μην αφήσετε τον ερωτισμό σας, που θα βρεθεί στα ύψη, να πάει χαμένος, αλλά κάντε την κίνησή σας για να ανακαλύψετε πιο εύκολα το άλλο σας μισό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας, που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν θερμά σε κάθε σας βήμα. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να βγείτε κερδισμένοι ή θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή σας θέση. Ταξίδια προγραμματισμένα ή έκτακτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν θα δώσουν νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν πιο γρήγορα από ό,τι είχατε υπολογίσει. Η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί πάντα και όταν είστε στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζεται στην όψη σας. Οπότε το μεγαλύτερό σας μέλημα θα είναι η εμφάνισή σας κι έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για τη βελτίωσή σας. Αν δείξετε την απαιτούμενη προσοχή στα επαγγελματικά θέματα θα έρθει η επιτυχία, γεγονός που θα φανεί ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας. Ακόμα κι αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δεν είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ακόμα και ηγετική θέση στη δουλειά σας. Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να επιδείξετε προνοητικότητα στις επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνετε, ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τον φόβο σας να οργανωθείτε. Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κάτι που πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από την καθημερινότητά σας. Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε σε πλήρη ελευθερία. Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε θαυμάσια συμφωνία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα και θα φωτιστούν από μια έντονη πνευματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρότι τα οικονομικά σας δεν θα έχουν την ίδια άνοδο με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα βελτιωθούν. Αυτοί οι δύο τομείς θα είναι αλληλένδετοι, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης. Στην αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και η βελτίωση της δουλειάς σας θα είναι οι προτεραιότητές σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν παρουσιαστούν. Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που κατά βάθος δεν θέλατε. Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει έναν δρόμο πιο ευέλικτο και νέες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν ουσιαστική θέση στη ζωή σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε τη συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινής πορείας σας. Δρομολογήστε μεταξύ σας ένα καινούργιο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα. Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορο ρυθμό μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ανανεωμένοι ψυχικά, θα νιώθετε πιο αισιόδοξα και οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που ψάχνετε. Φροντίστε μόνο να μην αναλώσετε όλο τον χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας, γιατί έτσι θα αφήσετε πίσω την ερωτική σας ζωή. Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από αυτήν και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά. Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε τον θαυμασμό κάποιων προσώπων. Εάν λοιπόν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα, να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...