Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις της Τετάρτης 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην παρεξηγείτε και μην επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε την προσοχή σας στην εργασία σας για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τονωμένο ηθικό σας θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούργιες ευκαιρίες για να εξελιχτείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε τη με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο ερωτικό κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και τις επιχειρηματικές σας σχέσεις. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και έτσι θα έχετε πρόοδο σε πολλούς τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και τον εαυτό σας όσο μπορείτε περισσότερο. Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται «βουνό», αν και στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και θα πετύχετε τους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία. Ισως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε δεν είναι εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούργια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και, ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...