Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί θα χρειαστεί και η δική σας σοβαρή προσπάθεια, γι’ αυτό μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές επιτυχίες σας πριν ολοκληρωθούν οι εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να κλείνεστε στον κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις συνήθως σας θλίβουν. Αλλάξτε κάποιες συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές σας με τους φίλους σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο νιώθετε ότι βρίσκεστε κάποιες στιγμές και θα σας ανακουφίσει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες θα σας παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα. Για να μην προκύψουν, λοιπόν, παγίδες και για να αποφευχθούν δυσάρεστες επιπτώσεις φροντίστε να έχετε σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις.

ΛΕΩΝ: Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, οπότε θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και τις ενδεδειγμένες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι προστριβές στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας, που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή ακόμα και με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναδιοργανωθείτε και μην το βάζετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Μια καθυστέρηση στα σχέδια που έχετε κάνει με τον σύντροφό σας είναι πολύ πιθανή και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο είναι πιθανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από κάτι. Αν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι δεν έχετε κάποια αισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν σας ήταν ποτέ χρήσιμες, για να τις επαναλάβετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε, ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερες προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποδεχθείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Παράλληλα θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...