Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ζώδια: Προβλέψεις για τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Oταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σώζει και στα πιο δύσκολα. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα αρμονική και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας. Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές ανάγκες σας, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε. Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως, εκτός από πάθος, έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχία. Εάν θέλετε να νιώσετε τρυφερά όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ: Η πίεση που θα υπάρχει είναι αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε προτού βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε, δεν γίνεται να δώσει παραπάνω. Μην ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε την εξωτερική εμφάνισή σας για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, ώστε να ανανεωθείτε. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα προτού κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό τομέα με συνεχή λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και καινούργιων προσώπων, από τα οποία θα εισπράξετε εκτίμηση και συμπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...