Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία με το να στηρίζεστε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Η επικοινωνία σας δεν θα είναι στο καλύτερο επίπεδο, γι’ αυτό προσέξτε, γιατί λόγια που θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης μπορεί να αποβούν εις βάρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν. Μην πάρετε μέρος σε προστριβές στον χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα μεγάλα σας σχέδια. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους. Μην προχωρήσετε σε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν ο χρόνος σας το επιτρέπει, καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν και αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

ΖΥΓΟΣ: Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας είναι τετεμένο, με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανόν να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας. Θα υπάρχει αναστάτωση επίσης στο οικογενειακό περιβάλλον σας αλλά και με φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανατροπές που θα έρθουν στο προσκήνιο θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν άμεσα τον επαγγελματικό τομέα σας. Υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθεί η ισορροπία με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσουν η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλλιεργήστε τις επαφές που θεωρείτε καλύτερες και πιο αποδοτικές για εσάς, και προσεγγίστε τους άλλους γύρω σας χωρίς προκαταλήψεις. Απαιτείται αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που προκύπτουν στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις και την παρορμητική διάθεση. Με νέες στρατηγικές θα μπορέσετε να δείτε την ανάκαμψη των οικονομικών σας. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...