Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Eurojackpot: Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ,...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Απρίλιου

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση σας τείνει να πάει προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο. Μπορεί η πίστη που έχετε στους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να το αγχώνετε ακόμα περισσότερο. Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις, και όχι υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευθείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων σας. Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί, αν ξεσπάσετε, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ: Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα πάθουν τα νεύρα σας. Τολμήστε να πείτε ό,τι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις, τις οποίες δεν έχετε μελετήσει. Σε ό,τι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις, που απαιτούν ειδικές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια για να βοηθηθείτε σε καινούργια επαγγελματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην πλήττετε και να μην ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Ενισχύστε την αίσθηση της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...