Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 01 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας. Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Αν θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα, μη μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα, όταν το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Οσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δεν φανταζόσασταν. Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας. Εάν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ακόμα και αν η σχέση δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το «εγώ» σας. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ’ επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα. Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά. Οι καινούργιες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές. Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας, αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Επιτέλους είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό που δεν τολμούσατε για να αποκτήσετε τον σύντροφο της καρδιάς σας. Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο. Οι δεσμευμένοι, εκτιμώντας το συναίσθημα της αμοιβαίας εκτίμησης, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι είτε απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και να χαλάσουν την εικόνα σας. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Ενα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του. Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δεν θα φταίει κανένας άλλος παρά η φλυαρία σας. Εάν, ωστόσο, δεν σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χειρίζεστε τον λόγο τόσο καλά, που δεν θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία με τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καταστάλαξη σε νέα δεδομένα θα επιφέρει αλλαγές στις μέχρι τώρα προτεραιότητές σας. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποδίδουν παραπάνω από όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό σας τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε, λοιπόν, να μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων. Οι έξυπνες λύσεις θα ενισχύσουν στο να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι. Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και προτού τελειώσει ο μήνας θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας και έτσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο. Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...