Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 6 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο σαφείς σε αυτά που ζητάτε, για να μην υπάρξουν απρόοπτα στον εργασιακό σας χώρο. Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα σας συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και αναδιοργανώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια και οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα. Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο που θα γίνουν το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η άμεση προτεραιότητά σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Ομως, είναι προτιμότερο, ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούργια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει και πάνω απ’ όλα να σας καταλαβαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό σας τομέα θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάσσονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πώς θα μπορούσατε να μην είστε καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου τείνουν να σας κουράσουν, όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ισχυρή σας θέληση θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να ξεπετάξετε τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας. Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....