Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Οι προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου Λίτσας Πατέρα: Ο Δίας στον Κριό του έρωτα και του πολέμου

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα αναλύει όσα θα φέρει το νέο αστρολογικό ταξίδι του πλανήτη «ευεργέτη»

Βρισκόμαστε στα μισά του έτους, ένα έτος που είχαμε αναφέρει πως αστρολογικά είναι έτος Δία. Ο «ευεργέτης», όπως συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε τον Δία στην Αστρολογία, ξεκίνησε στις αρχές του 2022 το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο σε λίγες ημέρες θα εγκαταλείψει για να εισέλθει στο ζώδιο του Κριού.

Ο Δίας, για όσους δεν το γνωρίζουν ή δεν το θυμούνται, είναι ο πλανήτης της ευημερίας, της τύχης και της επέκτασης. Είναι ο πλανήτης που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι συνδεδεμένος με την αισιοδοξία, τη χαρά, τη φιλοσοφία και τη δημιουργία.

Περνάει από κάθε ζώδιο κάθε 12 χρόνια, αφού παραμένει έναν χρόνο σε κάθε ζώδιο, όπου μέσα σε αυτόν τον χρόνο για τέσσερις μήνες κινείται ανάδρομος.

Έτσι ο Δίας, αναλόγως σε ποιο ζώδιο βρίσκεται και ποιες όψεις κάνει με τους υπόλοιπους πλανήτες, επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή μας, τον τρόπο που εκδηλώνουμε τη γενναιοδωρία μας, την καλοσύνη μας, την ικανότητά μας για δημιουργία και νέα ξεκινήματα.

Ο Δίας, λοιπόν, στις 10 Μαΐου φεύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, όπου ενδυνάμωσε το αίσθημα της συμπόνιας και της προθυμίας για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, προώθησε θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη, ενίσχυσε τη διαίσθηση και τις πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις, και κάνει την είσοδό του στον «ορμητικό» Κριό. Στον Κριό θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, όταν και θα ξαναπεράσει για κάποιο διάστημα και πάλι στους Ιχθύς λόγω της ανάδρομης πορείας του.

Τι μπορούμε, λοιπόν, να περιμένουμε από αυτή τη νέα θέση

Ας δούμε πώς θα ασκήσει την επιρροή του ο Δίας από τη νέα του αυτή θέση τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Το «εγώ» έρχεται στο προσκήνιο. Αυτό σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σημαίνει αυτοβελτίωση, αυτονομία, αλλά και εγωισμό. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να επιδιώξουμε την προσωπική μας ανάπτυξη και μέσω αυτής να βοηθήσουμε και τον συνάνθρωπό μας. Στοχεύουμε με περισσότερη ορμή προς νέα ξεκινήματα στη ζωή μας.
Σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να σημαίνει την επιβολή του ισχυρού, αλλά και την τάση για πλήρη αυτονομία, αποκοπή από κάθε δεσμό και αγώνα για ανεξαρτησία. Η τάση αυτή μπορεί να αφορά άτομο ή μια ομάδα ατόμων με κοινή ιδεολογία και ταυτότητα ή μία χώρα.

Τακτικές αυτονόμησης

Δεν αποκλείεται να ενισχυθεί ο εθνικισμός, καθώς και η επιθυμία περιχαράκωσης και αυτονόμησης. Οι εκλογές στη Γαλλία πρόσφατα έδειξαν αυτήν την τάση.

Ο Δίας στον Κριό θα ενθαρρύνει τις τακτικές αυτονόμησης, οι οποίες θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου τον χάρτη των παγκόσμιων συσχετισμών. Αυτή η τάση ενισχύθηκε και από το γεγονός πως πολλές χώρες διαπίστωσαν με τον πόλεμο στην Ουκρανία την εξάρτησή τους από τρίτες χώρες, όπως, για παράδειγμα, από τη Ρωσία ως προς το φυσικό αέριο, κάτι που σίγουρα επιθυμούν να το αλλάξουν.

Δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερες βίαιες εξάρσεις όταν η υπομονή θα έχει εξαντληθεί από όσους δεν καταφέρουν να βρουν το δίκιο τους ή νιώθουν καταπιεσμένοι. Η κρίση και η ακρίβεια που κυριαρχούν θα φέρουν βίαια λαϊκά ξεσπάσματα.

Στο τέλος Μαΐου η έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους (με τη συμμετοχή των Αρη – Δία) θα φέρει τα κράτη μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα – πόλεμος ή ειρήνη;

Από τον ερχόμενο Αύγουστο ο Δίας θα επηρεαστεί και από τον Αρη, ο οποίος θα βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζοντας εξάγωνο. Αυτό θα ενισχύσει την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία του λόγου και των πληροφοριών. Η λογοκρισία δεν θα γίνεται εύκολα αποδεκτή. Θα σημειωθεί τεχνολογική πρόοδος, όπως νέα gadgets, καθώς και τεχνολογικές εφευρέσεις. Βέβαια, πολλές από αυτές θα τεθούν στην υπηρεσία του πολέμου, που ίσως δεν θα έχουν τη μορφή υπερόπλων, αλλά μικρές σε μέγεθος και αποτελεσματικές μηχανές επίθεσης.

Ο Δίας στον Κριό (Κριός, κυβερνήτης του κεφαλιού) σε όψη με τον Αρη στους Διδύμους (Δίδυμοι, κυβερνήτης της νόησης) δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο τεχνολογικά όπλα και μεθόδους που μπορούν να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» και χειραγώγηση του νου, των ιδεών, των απόψεων.

Ο Κριός, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Δία, έχει κυβερνήτη τον πλανήτη Αρη (θεός του πολέμου). Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτό το διάστημα να προετοιμάζονται σχέδια που αφορούν περαιτέρω επιθετικές κινήσεις ή συγκρούσεις το επόμενο διάστημα. Εξάλλου, η εναλλαγή του Δία μεταξύ Ιχθύων (ειρήνης) και Κριού (πολέμου) δεν αποκλείεται να φέρνει παρασκηνιακές πολεμικές κινήσεις, οι οποίες όμως θα παρουσιαστούν ως κινήσεις ειρήνης.
Στο προσκήνιο ίσως προκύψουν και πολλοί «φλογεροί» και ιδιαίτερα παθιασμένοι έρωτες.

Ο Δίας στον Κριό μπορεί να υλοποιήσει τα οράματα του Δία στους Ιχθύς
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε είναι πως τα οράματα που «γέννησε» ο Δίας στο ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων μπορούν τώρα που ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού (δράση) να γίνουν πραγματικότητα.

Ζωντανεύει ακόμα περισσότερο η ελπίδα πως μέσα από τη διανόηση, μέσα από την αφύπνιση συνειδήσεων, μέσα από τις νέες γνώσεις θα βρούμε τρόπους ειρηνικής συνύπαρξης, θα δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για το περιβάλλον και, γιατρεύοντας την πληγωμένη φύση, θα αξιοποιήσουμε ενεργειακά το υπέδαφος για να εξασφαλίσουμε τα βασικά αγαθά σε όλους, θα υποτάξουμε δηλαδή την τεχνολογία όχι στην υπηρεσία του πολέμου, αλλά στην υπηρεσία της υγείας, της οικολογίας, της τέχνης.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια

Κριός: Αγαπημένα μου Κριαράκια, ο Δίας θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες συνεργασίες, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Επίσης, δεν θα λείψει η εύνοια και σε προσωπικό επίπεδο, αφού πολλοί θα έχετε τη δυνατότητα να δεσμευτείτε σοβαρά ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Λίγο προσοχή μόνο στον παρορμητισμό σας, ώστε να αποφύγετε υπερβολές και αύξηση βάρους.

Ταύρος: Γλυκά μου Ταυράκια, το ένστικτο και η διαίσθησή σας θα ενδυναμωθούν σε τέτοιο σημείο, που θα γίνουν ο φύλακας άγγελός σας. Είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε διαλογισμό και να «παραγγείλετε» με τη σκέψη σας αυτό που επιθυμείτε. Επίσης, οι εργασιακές συνθήκες θα καλυτερεύσουν, όπως και ο ύπνος σας. Ακόμη, θα έχετε αποκαλύψεις κρυφών εχθρών, αλλά και κρυφών ευεργετών.

Δίδυμοι: Για εσάς, καλοί μου Δίδυμοι, νέα άτομα θα εισέλθουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον, με τα οποία θα έχετε κοινό τρόπο σκέψης και αμέσως θα νιώσετε ιδιαίτερα άνετοι. Επίσης, οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας θα βελτιωθούν. Ακόμη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και στον ερωτικό τομέα, αφού το φλερτ και τα ερεθίσματα δεν θα σταματούν, όπως και η δυνατότητα για την απόκτηση ενός απογόνου.

Καρκίνος: Εσείς, Καρκίνοι μου, με θάρρος και με δυναμισμό θα δράσετε σε μία νέα επαγγελματική πρόταση, όπου θα κάνετε γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Επίσης, η δημοτικότητά σας και η κοινωνική σας θέση θα ενισχυθούν. Οι ευκαιρίες θα υπάρχουν και στον οικογενειακό τομέα, είτε επισημοποιώντας τη σχέση σας είτε αποκτώντας έναν απόγονο ή τακτοποιώντας θέματα ακίνητης περιουσίας.

Λέων: Αγαπημένα μου Λιονταράκια, τολμήστε να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, να πάρετε πιστοποιήσεις, να κάνετε ταξίδια μακρινά και να αποκτήσετε επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό, αφού από εκεί θα έχετε εύνοια που θα σας ωφελήσει οικονομικά, κοινωνικά, προσωπικά και πνευματικά. Θα αισθανθείτε ότι τα δεσμά των δυσκολιών λύνονται και οι διευκολύνσεις και οι νέοι ορίζοντες που θα παρουσιαστούν θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας.

Παρθένος: Γλυκά μου Παρθενάκια, είναι η κατάλληλη περίοδος να λυθούν οικονομικές εκκρεμότητες, να γίνουν οικονομικοί συμβιβασμοί, αλλά και να εισπράξετε από ένα ακίνητο. Επίσης, θα ενισχυθούν πολύ η σεξουαλική σας ζωή και η γονιμότητά σας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι θα νιώσετε ειρήνη στην ψυχή σας, αφού θα απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας βάραινε.

Ζυγός: Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας, καλοί μου Ζυγοί, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δυσαρεστούσαν. Πολλοί θα βρείτε το άλλο σας μισό και ακόμη περισσότεροι θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, μέσω συγκατοίκησης, επισημοποίησης, αλλά και απόκτησης απογόνου. Επίσης, οι συνεργάτες με τη στήριξη τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Σκορπιός: Γλυκύτατοί μου Σκορπιοί, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο εύκολη, οι συνθήκες εργασίας θα καλυτερεύσουν και η υγεία σας θα δυναμώσει, δημιουργώντας σας το αίσθημα της ευεξίας, λίγο προσοχή μόνο στην αύξηση βάρους. Επίσης, θα θελήσετε να κάνετε τα προσωπικά σας βήματα στον χώρο εργασία σας, αναλαμβάνοντας κάποιες πρωτοβουλίες. Το σημαντικότερο απ’ όλα, όμως, είναι ότι θα νιώθετε καλά.

Τοξότης: Αγαπημένοι μου Τοξότες, ό,τι επιθυμείτε στην προσωπική σας ζωή και στον τρόπο διασκέδασης θα το έχετε. Επίσης, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, λίγο προσοχή μόνο στο μέτρο. Για όσες επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, η εποχή με τον Δία στον Κριό είναι ιδανική. Ακόμη, δεν θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες, που θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθησή σας.

Αιγόκερως: Γλυκύτατοί μου Αιγόκεροι, με τον Δία στον Κριό θα λυθούν εκκρεμότητες με το σπίτι, με την ακίνητη περιουσία, αλλά και με την οικογένεια. Πιθανόν να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο σπίτι ή μία επαγγελματική αλλαγή να σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε κατοικία ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Η εξέλιξη και η πρόοδος, πάντως, για την προσωπική σας ανάπτυξη θα σας κάνουν πάλι να νιώσετε δυνατοί.

Υδροχόος: Αγαπημένοι Υδροχόοι, οι μετακινήσεις σας θα αυξηθούν, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί λύση να μετακινήστε με κάποια σχετική ευκολία, γεγονός που θα σας γλιτώνει από χρόνο και ταλαιπωρία. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για νέα συμβόλαια, που θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας. Επίσης, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας, καθώς θα σας δοθεί χώρος να ακουστείτε όπως εσείς επιθυμείτε.

Ιχθύες: Γλυκά μου Ψαράκια, ο Δίας στον Κριό έρχεται να δώσει χέρι βοηθείας στα οικονομικά σας, δίνοντας λύση σε πολλά θέματα και κάνοντάς σας έπειτα από πολύ καιρό να αισθανθείτε οικονομικά πιο ανάλαφροι. Επενδύσεις που κάνατε, ταλέντα σας που αναδεικνύονται ή ακόμα και ευκαιρίες που παρουσιάζονται έρχονται να ενισχύσουν τα οικονομικά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να χαρείτε και να διασκεδάσετε όπως επιθυμείτε.

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...