Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ασυγκράτητο ερωτισμό. Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες για να μη προκληθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλετε να δείχνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και στις απόψεις σας, πρώτον, για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και, δεύτερον, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας. Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη γοητεία σας. Φροντίστε τον οργανισμό σας και δώστε του τα περιθώρια να ξεσπάει και να εκτονώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή τον δεσμό σας. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό σας τομέα. Οι δύσκολοι, πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν, έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Φροντίστε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος. Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός. Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας που μπλοκάρουν τα «θέλω» σας. Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό πράξη καταπίεσης, γιατί, όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Προτού εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους. Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δεν θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες.

ΖΥΓΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους. Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας, που τα έχετε αφήσει την άκρη. Ετσι κι αλλιώς σας χρειάζεται ξεκούραση, τόσο σωματική όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν. Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να ξαναγίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι. Διατηρήστε ένα επίπεδο στις συζητήσεις, στις συναντήσεις καις τις επαφές σας, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα, προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε. Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις, κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση, φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε. Ξαναγνωριστείτε από την αρχή για να δείτε πού ταιριάζετε και ποια πράγματα πρέπει να γεφυρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούργια αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Βέβαια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα που σας συνδέουν. Η κρίση σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πώς είστε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κατανόηση και η συνεννόηση είναι εφικτές, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι είναι ένα ρομαντικό ταξίδι, μακριά από τις καθημερινές τριβές και υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στον σύντροφό σας θα φέρει μια γλυκιά συνύπαρξη και η ατμόσφαιρα θα είναι γλυκιά, ζεστή και ευχάριστη, ενώ η αίσθηση σιγουριάς που θα πάρετε θα σας βοηθήσει ακόμα και στις προσπάθειές σας για αναγνώριση στον επαγγελματικό σας τομέα. Οπως και να έχει, η αγάπη υπάρχει στη ζωή σας, γι’ αυτό απογειωθείτε και απολαύστε την.

ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή. Η εκμάθηση κάποιων νέων συστημάτων θα έχει επιτυχή έκβαση, ενώ ενδέχεται μια συνεργασία να σας βοηθήσει πολύ. Συνειδητοποιήστε πως το οικονομικό σας μέλλον χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά. Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...