Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 12 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αν εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις, θα μπορέσετε να μειώσετε και τα καθημερινά σας προβλήματα. Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Κάντε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν παίρνει αναβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευκρινίστε ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφού η παρούσα νοοτροπία δεν σας ταιριάζει, αποφασίστε να την αλλάξετε ριζικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε πίσω κάποιες καταστάσεις που σας γεμίζουν ανασφάλειες και μειώνουν τους ρυθμούς σας. Οι παγίδες που διαισθάνεστε οφείλονται στην ασυνεννοησία στις σχέσεις σας. Μη βασιστείτε σήμερα σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο και θα ανανεωθείτε. Αν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, πρέπει να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί σήμερα, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα τις βλέπετε να ικανοποιούνται. Αντί να πληγώνετε τον σύντροφό σας με τα λεγόμενά σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Για να μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα της οικογένειάς σας χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αλλά και ενέργεια σε αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να εκτονώσετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία. Επειδή οι καταστάσεις ποικίλουν, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Να είστε διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλετε με το ζόρι αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά. Αν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί σας να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε αρχίζει να ενεργοποιείται. Δεν σας πιέζει κανείς και εξαρτάται από εσάς αποκλειστικά να κάνετε κάτι για να ανατρέψετε τα δεδομένα και να πάψετε να αισθάνεστε θύμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην αγνοείτε τα παράπονα και τις υποδείξεις τους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...