Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Δεν θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Από εσάς εξαρτάται αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί το γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ιεράρχηση των ιδεών σας, που θα έρχονται σαν χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα. Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ: Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, από το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους τώρα, που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Δείτε ως νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στον χώρο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση, και όχι το ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε με συγκέντρωση και περισυλλογή σε θέματα που θα αφορούν τις επενδύσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε καινούργιες προοπτικές, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς σάς κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, ώστε να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σάς αξίζει. Η επιφυλακτικότητά σας εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...