Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 18 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Παρότι ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε εριστικοί στον σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούργια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια. Σε ό,τι αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

ΛΕΩΝ: Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση θα περάσει η μέρα. Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στον χορό του ανταγωνισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε τον δυναμισμό σας. Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να μάθετε να προβάλλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Εχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούργιες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα σας φέρει αρκετές καινούργιες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για την παρούσα κατάσταση όσο και για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, αρχίζοντας από το να ανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....