Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 24 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια που θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας, και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας, εφόσον είστε ικανοί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Τώρα δεν βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούρια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας. Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, χωρίς να ζείτε με ουτοπίες, και μην απομονώνεστε αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα, αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο διακρίνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούργιους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν. Η αναποφασιστικότητα που έχετε θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, που σας φοβίζει. Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας, που μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες. Για να φτάσετε στην επιτυχία μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας πριν βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει, και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας, που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας, μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν σας λείπουν, και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Μη δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

ΙΧΘΥΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό ανακαλύψτε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες για να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εάν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...