Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 29 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό τομέα σας, για να έχετε μελλοντική επιτυχία. Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα, που δεν είναι και τόσο δύσκολος, και θα δικαιωθείτε. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ικανότητές σας. Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, που είναι και η κρυμμένη σας έγνοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε, θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμη δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί. Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο, με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί κάθε φορά σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σχέσεις σας, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε. Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και, αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και η εβδομάδα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν. Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Ακόμη κι αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε όποια αρνητικά. Διώξτε, λοιπόν, τον φόβο και την αναποφασιστικότητα, και παλέψτε δυναμικά.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Πάρτε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Οποιες κι αν είναι η ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε, όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα. Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε αρχίζουν να καρποφορούν. Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος. Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας. Την τύχη την έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα. Ισως η βδομάδα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών, και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δύο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δύο πλευρές ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς. Ομως, θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας. Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Εγκαταλείψετε τον έλεγχο και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τον φόβο να μην πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία. Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στον σύντροφό σας καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Με το να σπρώχνετε τις καταστάσεις και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους, δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερον ήμισύ σας, για να προχωρήσετε δυναμικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας. Εχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική ζωή σας. Μπορεί το καλοκαίρι να σας αναστατώνει, όπως και τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τις περισσότερες φορές η ανανεωτική διάθεση των άλλων σάς εκνευρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα μόνιμη σχέση σας, που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της, θα αρχίσουν να καρποφορούν. Πρέπει, όμως, να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφθούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας, που κρατάτε καλά φυλαγμένα. Ηρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως πολλές φορές τα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια αρκετές αλήθειες. Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και ένας τρόπος να αποδεικνύετε στον εαυτό σας ότι, εκτός από το ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε και να κρατάτε τη «λεία» σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σχέδιά σας, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς. Ομως, έχετε ήδη αρχίσει να αισθάνεστε ότι ερωτικά είστε πιο επιθυμητοί απ’ ό,τι συνήθως και η γοητεία σας θα εντυπωσιάζει πραγματικά τους πάντες χωρίς εσείς να προσπαθείτε ιδιαίτερα. Ενα νέο πρόσωπο που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούργιες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή πορεία σας. Δεν θα χρειαστεί να παίξετε τον «μάρτυρα» για να σας προσέξει ο σύντροφός σας. Απλά κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους με σκοπό να φθείρουν τη σχέση σας. Οσες κι αν είναι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σχέση σας θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή, γι’ αυτό συζητήστε με τον σύντροφό σας πώς μπορείτε και οι δύο να γίνετε ευτυχισμένοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...