Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 30 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε έναν στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε στιγμή. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά στοιχεία σας που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη. Να είστε πιο διπλωματικοί, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα κι αν είναι συνεργάτες σας. Αρκεί να γίνετε πιο κοινωνικοί για να μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύσουν μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμά σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση στη ζωή σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα για τα οποία γνωρίζετε ότι κάνετε λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει κι έτσι θα ξαναπιάσετε με αποφασιστικότητα αυτά που αφήσατε ή αυτά που δεν προχώρησαν όπως θέλατε το προηγούμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα θα αρχίσουν να υποχωρούν, γι’ αυτό δείξτε υπομονή με όσα μείνουν άλυτα, καθώς τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...