Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς τα αποτελέσματα για εσάς θα είναι αρκετά αυστηρά. Μην παίρνετε αποφάσεις, εάν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας. Διώξτε αρνητικές σκέψεις και, αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις, τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε. Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν, δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι, αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με καβγάδες. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σάς κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σάς καθηλώνουν κι έτσι δεν μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε πού και σε ποιους δίνετε δικαιώματα. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σάς βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει για να βρείτε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας δημιουργούν αυτοπεριορισμούς με ανασταλτικό τρόπο και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, αλλά ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας προτού πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε τον δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Εάν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε σε ενέργειες που ξέρετε τι θέλετε και αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...