Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για μεγαλύτερο άνοιγμα στους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πλησιάστε τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει, για να βρείτε άκρη ή να φύγετε πιο ήσυχοι για τις διακοπές σας. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ουσιαστικό διάλογο σε άλλη βάση θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Εχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρυθμίστε με τον καλύτερο τρόπο παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ό,τι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια σε όλους. Ισως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει. Σταδιακά, πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέλθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή σας διάθεση. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε.

ΛΕΩΝ: Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και, αν δεν σας κοστίζει πολύ υλικά, κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας, αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας. Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες. Σε όσους δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου. Προβείτε σε διαπραγματεύσεις στο δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις. Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος, είτε έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή, σε πολλές περιπτώσεις, οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό χώρο. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Η εβδομάδα θα σας δώσει τα κίνητρα, ίσως και τα μέσα, για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα «πιστεύω» σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδέχεται να ανακαλύψετε στον κοινωνικό σας περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στιλ, που θα εντυπωσιάσει τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης. Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις, αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε. Εξάλλου, τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι και στην ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι. Επιστρατεύστε τους φίλους σας, που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα συναισθηματικά σας. Γενικώς, οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί. Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ό,τι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας σάς φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το «γιατί». Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον σας. Πρέπει να βρείτε τρόπους για να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι για το μέλλον σας. Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πορεία σας θα είναι πιο θετική στον συναισθηματικό τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν κοπάσει εντελώς οι εντάσεις. Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας. Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας θα σας ωθήσει να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιον βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Εχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...